LÆS MERE OM

HUNDENS UNIVERS

Hos os er ingen hunde ens, og vi tager professionel hånd om alle – både to og firbenede. Derudover bestræber vi os på at give jer de bedste oplevelser, så I forlader salonen trygge, glade og med høj logrende hale.

Alle hunde kommer med forskellige erfaringer og forudsætninger, når de skal til hundefrisør, og vi gør derfor en stor dyd ud af at skabe en behagelig atmosfære, så I glæder jer til besøget i salonen og bliver glade for resultatet, uanset om det er første eller niende besøg.

Denne positive oplevelse starter ved ejeren. Det skal føles trygt, når du afleverer din hund, for så vil din hund automatisk læne sig op af din tilstand. Dette vil din hund sandsynligvis også gøre, hvis du er utryg. Derfor er det en god idé at læse nærmere på ofte stillede spørgsmål, hvis du er i tvivl.

Meget mere end bare en salon

Hundens Univers er ikke bare en veluddannet hundefrisør. Vi har udover velværeatmosfæren også skabt et univers af lækre og nøje udvalgte produkter til jeres familiemedlem.

Vi lægger stor vægt på to gennemgående punkter i vores produktudvalg:

– Hvad der er godt for hunden såsom; kornfrit foder fra Essential Food, anatomisk korrekte seler fra Hunter og Haqihana, ortopædiske senge, korrekte pelspleje produkter, jakker, frakker og sweatre til de kolde og våde måneder.
– Æstetik! Vores hunde er i høj grad en del af indretningen i vores hjem. Sengen står fremme i stuen, skålen er i køkkenet og legetøjet er spredt rundt i huset, men med ro og æstetik for øje er det nemmere at få hunden til at blive en del af den personlige indretning.

Hvem står bag universet?

Mit navn er Didde Kleemann. Jeg startede som hundefrisør tilbage i 2011 hos Vestjysk Hundesalon, hvor jeg havde en fantastisk læretid på tre år og efterfølgende fastansættelse til 2019, hvor jeg flyttede til København.

Jeg er diplomuddannet hos Landsforening for hundesoignering – Danmark, hvor jeg ligeledes holder min uddannelse ajour med diverse kurser inden for blandt andet: Nye trends, adfærd, anatomi, førstehjælp og meget mere.

Med mig på salonen har jeg hver dag selvfølgelig min trofaste følgesvend. Hun hedder Irma og er en Bichon Havanais. Hun er altid klar på at byde jer velkommen med masser kys, kærlighed og selvtillid.